El projecte PirosLife segueix treballant activament en la difusió de les informacions i activitats destinades a consolidar el futur de l’ós bru als Pirineus en un marc de diàleg i col·laboració amb les persones, entitats i institucions que fan possible el desenvolupament d’aquest territori de muntanya.

Amb aquest objectiu, aquesta tardor s’han incorporat nous continguts que podeu consultar al web del projecte PirosLIFE en els dos nous apartats, Convivència amb l’os  i Educació i voluntariat.

En el primer apartat s’informa sobre les principals actuacions que es duen a terme per tal de fer compatibles les diferents activitats econòmiques de la zona amb la presència de l’os. L’educació ambiental és un eix bàsic d’actuació del projecte per sensibilitzar a la ciutadania en relació amb els valors que ens aporten els ecosistemes, facilitar el suport social a la conservació de l’os i, especialment, aconseguir la seva implicació.

D’altra banda, s’ha ampliat la galeria fotogràfica  amb imatges de l’activitat ramadera; en concret, del reagrupament de ramats.