El Grup de Medi Natural del Col·legi d’Ambientòlegs de Catalunya (COAMB), en col·laboració amb el Projecte PirosLife, ha organitzat una sortida tècnica per al dia 27 de maig amb l’objectiu de conèixer els detalls del projecte PirosLife, els seus resultats i reptes; i al mateix temps visitar la zona de reintroducció de l’ós bru als Pirineus. La visita estarà guiada per Santi Palazón, director tècnic del Projecte PirosLife.

El COAMB recorda a les persones interessades en aquesta visita tècnica que “el Projecte PirosLife, emmarcat als programes Life-Natura, pretén implementar accions que consolidin el futur de l’ós bru als Pirineus en un entorn favorable, entre elles conèixer i consolidar genèticament la població, dissenyar una xarxa d’espais de connectivitat per l’ós bru i millorar-los, provar que el risc d’atacs ‘zero’ a la ramaderia i l’apicultura és possible, o generar un clima d’acceptació i coexistència”.

Més informació disponible a la web del COAMB: http://www.coamb.cat/wp-content/uploads/2017/04/Sortida-Piros-Life-COAMB.pdf